» Upravljanje razvojem projekata koje finansira EU

Upravljanje razvojem projekata koje finansira EU

Pod pokroviteljstvom Kancelarije za mlade Gradske uprave grada Beograda Udruženje „Prokoncept” organizuje obuku za članove, zaposlene ili aktiviste u udruženjima sa teritorije Beograda na temu „Upravljanje razvojem projekata koje finansira EU”.

Cilj organizatora ove obuke je da učesnici steknu relevantno znanje i sposobnosti u oblasti razvoja i planiranja, kao i podnošnja i upravljanja projektima iz EU fondova. Nakon završenog kursa, polaznici će ojačati individualne sposobnosti i kapacitete svojih organizacija, a i doprineti efikasnijoj upotrebi sredstava koje donira EU.

Program polaznicima nudi dobru kombinaciju akademskog znanja i relevantnog profesionalnog iskustva predavača.

Obukom će biti edukovano i osposobljeno 40 polaznika, koji će biti podeljeni u dve jednake grupe. Predavanja će se održavati u prostorijama „Info ruma” Kancelarije za mlade u dve grupe, od 20. do 22. septembra i od 11. do 13. oktobra, u terminu od 9.30 do 15.45 časova. Za prijavu je neophodno popuniti obrazac i poslati ga na mejl: proconcept@sbb.rs. Formular i uputstvo mogu se preuzeti sa sajta www.kancelarijazamlade.rs. Krajnji rok za slanje prijava je 12. septembar.

Prijave mogu slati osobe od 18 do 35 godina koje su članovi, zaposleni ili aktivisti udruženja mladih ili koja se bave mladima, a deluju na teritoriji Beograda. Kako će jedan od predavača na seminaru biti iz inostranstva, za učesnike je neophodno i znanje engleskog jezika.

05.09.2011. u 16:00

izvor: beograd.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd
 Bginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac SokoBanja Vrnjačka Banja smeštaj Niš