» Avalski toranj ostao bez zakupca restorana

Avalski toranj ostao bez zakupca restorana

Javno preduzeće "Emisiona tehnika i veze" odlučilo je da raskine ugovor sa firmom "Smut end tač ko" (Smooth & Touch Co) o zakupu poslovnog prostora koji je namenjen ugostiteljskim sadržajima u kompleksu Avalski toranj. Kako se navodi u saopštenju, ugovor sa firmom koja je trebalo da otvori kafe-bar na 119. metru tornja i letnju baštu ispod tri kraka tornja, raskinut je zbog toga što firma "Smut end tač ko" nije poštovala više ugovornih obaveza.

Ističe se da je taj zakupac kasnio u realizaciji svih poslova i rokova za početak rada ugostiteljskih objekta, da nije poštovao rokove plaćanja zakupnine, radno vreme Avalskog tornja, kao i da se nije pridržavao mera sistema bezbednosti.

Ugovor sa firmom "Smut end tač ko" potpisan je 3. juna ove godine, a projektom "Avalon palas" bilo je predviđeno i otvaranje restorana internacionalne kuhinje "Mačeta".

Kako ističe JP "Emisiona tehnika i veze", odluka o raskidu ugovor sa zakupcem prostora za ugostiteljski sadržaj neće uticati na posetioce koji će i dalje, svakodnevno 9.00 do 16.00, moći da uživaju u pogledu sa "vidikovca" na Avalskom tornju.

07.11.2011. u 20:00

izvor: studiob.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd
 Bginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac SokoBanja Vrnjačka Banja smeštaj Niš