» Dolazi novi talas poskupljenja

Dolazi novi talas poskupljenja

Tek što je prošao prvi, a već stižu najave o drugom talasu krize. Da su građani na oprezu, potvrđuju i ekonomisti. Građani, kako kažu, ne uzimaju više tako lako bankarske kredite, a opremanje stanova, pa i kupovina garderobe biće i te kako smanjeni. Prve naznake takve prognoze videli smo na sajmu nameštaja, a kako stvari stoje, i zimska garderoba koju ćemo ove sezone nositi biće pre prošlogodišnja nego nova.

Tako je prijatno i slatko bilo pred kupovinu zaviriti najpre u časopise i otkriti na šta bismo to mogle da obratimo pažnju. Sada, taj ritual slobodno možete da preskočite. Ono što modni magazini preporučuju beograđankama sa prosečnim platama i to usred ne talasa, nego, kako stvari stoje, cunamija ekonomske krize, čista je naučna fantastika. U stvarnom svetu, stvari su mnogo drugačije.

To pitanje palo je, izgleda, na pamet i nekim prodavcima. Pa su odlučili da nas obraduju džinovskim sniženjima. Ali ne lezi vraže.

Sa kapom, ali bez šala i bez čizama je i ulični prodavac. Ispod patika dva para čarapa, a gore...gde ste silni proizvođači zimske opreme, da ponudite čoveku angažman!

U carstvima lagodnog života, šoping centrima, ovog vikenda bilo je standardno krcato. I tu se šetalo, i pila kafa i gledali izlozi i kupovalo, ako ste iz Slovenije.

Pregledajte garderobu od prošle godine, probajte da uštedite i naravno, gledajte. I ono što je za većinu neverovatno, kao čizme od 92.770 dinara, neko će da kupi.

20.11.2011. u 17:00

izvor: studiob.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd
 Bginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac SokoBanja Vrnjačka Banja smeštaj Niš