» Donatorski ručak povodom akcije „Marš za bebe”

Donatorski ručak povodom akcije „Marš za bebe”

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić prisustvovao je danas tradicionalnom donatorskom ručku povodom humanitarne akcije „Marš za bebe” u restoranu „Srpska kafana” u Svetogorskoj ulici. Donatorski ručak organizovan je u okviru manifestacije „Grad otvorenog srca”, koja je ove godine posvećena prevremeno rođenim bebama.

– Ovaj divan dan i izvanredna atmosfera na ulicama Beograda ohrabruju da će ova godina biti bolja od prethodne i da će nam svima doneti nov optimizam i energiju. Godina za nama je Beograđanima donela mnogo lepih stvari, uključujući i prelep Most na Adi, a u ovoj godini pažnju ćemo pre svega posvetiti deci, ali i nastojati da svi Beograđani bolje žive. Grad je i proteklih godina mnogo uradio kada su u pitanju bebe i politika rađanja, o čemu svedoče pomoć trudnicama i porodiljama, bebi paketi, finansiranje drugog i od ove godine trećeg pokušaja vantelesne oplodnje. Sve ove mere dovele su do toga da se u Beogradu svake godine rađa sve više beba – rekao je Antić.

On je istakao da je donatorski ručak organizovan kako bi se izrazila zahvalnost svima koji su učestvovali u akciji „Marš za bebe” i pomogli da se kupe novi inkubatori, ali i da bi oni bili pozvani da svoju ljubav prema Beograđanima i svom gradu pokažu i u narednom periodu.

01.01.2012. u 16:00

izvor: beograd.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd
 Bginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac SokoBanja Vrnjačka Banja smeštaj Niš