» Poznati kuvali za decu iz Svratišta na Novom Beogradu

Poznati kuvali za decu iz Svratišta na Novom Beogradu

U saradnji sa opštinom Novi Beograd i Novobeogradskom kulturnom mrežom restoran „Vivio Meet&Eat” u Bulevaru Mihajla Pupina 165b organizovao je danas praznični ručak za decu iz Svratišta u Novom Beogradu. U duhu novogodišnjih i božićnih praznika, ručak za decu pripremali su popularna pevačica Aleksandra Radović, pobednik „Survivera” Andrej Maričić, nosilac nagrade „Heroj Beograda” Boris Bušić i glumica u seriji „Selo gori, a baba se češlja” Danica Todorović.

Druženju sa decom prisustvovao je i predsednik opštine Novi Beograd Nenad Milenković. On je zahvalio svima koji su podržali ovu akciju i pomogli da deca koja dolaze u Svratište osete deo praznične atmosfere. U zabavnoj atmosferi deca su imala priliku da se druže sa omiljenim poznatim ličnostima, a posebno oduševljenje izazvali su Deda Mraz i Dobra Vila, koji su ih obradovali i poklon paketićima.

U saradnji sa opštinom i Novobeogradskom kulturnom mrežom u restoranu „Vivio” i tokom sledećeg meseca biće održane brojne humanitarne aktivnosti.

13.01.2012. u 15:00

izvor: beograd.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd
 Bginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac SokoBanja Vrnjačka Banja smeštaj Niš