» Za početak Poljska

Za početak Poljska

Srbija protiv Poljske na otvaranju Evropskog prvenstva u rukometu. Oslabljeni Poljaci su direktni konkurenti izabranika Veselina Vukovića za plasman u narednu fazu takmilenja. Prvu utakmicu Evropskog prvenstva možete pratiti u direktnom prenosu na našem Drugom programu od 18.15 časova.

Koševi su u "Pioniru" ustupili mesto rukometnim golovima. Srbija igra protiv Poljske na otvaranju Evropskog prvenstva, u kojem izabranici Veselina Vukovića traže put za oživnjavanje ovog sporta u Srbiji.

Istovremeno, srpski rukometaši traže vizu za Olimpijske igre u Londonu.

Protivnik nije nimalo lak. Poljska je, pobedom nad Srbijom, na Svetskom prvenstvu u Švedskoj "naterala" srpske rukometaše da put za London traže na teži način.

Poljaci su u Beograd došli bez golmana Slavomira Šmala, desnog beka Marcina Lijevskog, srednjeg beka Tomaša Rosinskog i krilnog igrača Bartolomeja Tomčaka.

"Poljaci jesu oslabljeni, ali to je često mač sa dve oštrice. Igrači koji pod takvim okolnostima dospeju u prvi plan igraju sa većim motivom, a mi ne smemo sebi da dozvolimo da pomislimo da će nam biti lakše nego da je protivnik kompletan", rekao je Veselin Vuković.

Prva utakmica "orlova" počinje u 18.15, direktan prenos pratite na Drugom programu Radio-televizije Srbije, a promene rezultata pratite na našem Internet portalu.

15.01.2012. u 13:00

izvor: rts.rs
berzavozila.com | lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd
 Bginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com Kragujevac SokoBanja Vrnjačka Banja smeštaj Niš