» Grant preuzeo kormilo

Grant preuzeo kormilo

Crno-beli dobili novog trenera. Avram Grant svestan da je došao u klub sa velikom tradicijom. Došao je da spremi tim za Evropu i nastavi tradiciju stvaranja igrača. Sutra prozivka i početak priprema za prolećni deo sezone. Novi trener fudbalera Partizana Izraelac Avram Grant stigao je u Beograd i obećao da će učiniti sve da crno-beli pod njegovim vođstvom igraju što značajniju ulogu na evropskoj sceni.

"Drago mi je što sam došao u veliki klub sa dugom tradicijom. Uveren sam da mogu da pripremim tim za Evropu, ali i da nastavim tradiciju stvaranja mladih igrača", rekao je Grant, koji je sa aktuelnim šampionom Srbije potpisao jednogodišnji ugovor.

Izraelski stručnjak je dodao da nije najbolje upoznat sa situacijom povodom smene njegovog prethodnika Aleksandra Stanojevića i rekao da ga zanima "isključivo teren".

"Moj posao želim da radim sa velikim zadovoljstvom i uzbuđen sam što ću voditi klub kojim ima tako impresivne navijače. Znam kako se oseća moj prethodnik, ali tako je to u našem poslu. Ja sam u Čelsiju stigao do finala Lige sasampiona, bio blizu titule, a na kraju morao sam da odem", istakao je Grant.

Predsednik Partizana Dragan Đurić pozvao je Upravni odbor kluba, igrače i navijače da se ne zadovoljavaju nizom titula u domaćem prvenstvu, jer je Partizanu, kako je naglasio, "mesto u Evropi".

"U Evropu idu organizovani i stabilni kluibovi, što mi jesmo, a Grantovim dolaskom započinjemo stvaranje evropske ekipe koja će biti značajan faktor u Ligi šamona. Neka nam je srećan današnji dan", poručio je Đurić.

Predsednik Partizana nije hteo danas da priča o finansijama. Đurić je najavio da će o detaljima Grantovog ugovora govoriti u ponedeljak na prozivci za prolećnu sezonu, kada će novoangažovani šef stručnog štaba odraditi prvi trening sa igracima.

15.01.2012. u 19:00

izvor: rts.rs
berzavozila.com | lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd
 Bginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com Kragujevac SokoBanja Vrnjačka Banja smeštaj Niš