» Povređen muškarac u saobraćajki kod Bogoslovije

Povređen muškarac u saobraćajki kod Bogoslovije

Vozač automobila teško je povredio jednu osobu kada je uleteo na autobusko stajalište okretnice kod Bogoslovije, u pokušaju da pobegne sa mesta nezgode, vožnjom u rikverc izazvao je još jedan udes. Teško povređen čovek nalazi se u Urgentnom centru na reanimaciji. Vozaču je za sada oduzet automobil, i do daljneg neće smeti da sedne za volan.

Dvadesetdevetogodišnji Goran C. automobilom džeta folksvagen iz nepoznatih razloga prešao je preko pešačkog ostrva na sredini autobuske okretnice kod Bogoslovije i uleteo na stajalište puno putnika. Udario je u četrdesetšestogodišnjeg Zorana B. i odbacio ga na izlog obližnje prodavnice.

Očevici kažu da se zbog brzine kojom se sve odigralo sećaju praska, lomljave stakla i rušenja rafova u prodavnici.

Dok je povređeni Zoran B. ležao na trotoaru, vozač automobila dao se u beg. Vozio je oko sto metara u rikverc, ka Pančevačkom mostu i tu izazvao novi udes. Udario je u kombi i još jedan automobil, ali srećom nikoga nije povredio.

Goranu C. urađen je alko test koji je pokazao da nije pio alkohol, ali je kako saznajemo policiji rekao da je uzimao tablete za smirenje, zbog čega je odveden na VMA na analizu krvi.

16.01.2012. u 23:00

izvor: studiob.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd
 Bginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac SokoBanja Vrnjačka Banja smeštaj Niš