» Prikupljeno milion dinara za „Beogradski bebi klub”

Prikupljeno milion dinara za „Beogradski bebi klub”

Na manifestaciji „Trg otvorenog srca”, koja je na Trgu republike trajala od 12. decembra 2011. godine do 20. januara ove godine, prodato je 6.300 novogodišnjih šolja, a sakupljenih milion dinara biće poklonjeno „Beogradskom bebi klubu”, saopštila je Beogradska kulturna mreža.

Manifestacija je imala humanitarni, zabavni i turistički karakter, a održano je 48 nastupa različitih izvođača. Nastupali su mađioničari, žongleri, akrobate, dečji horovi „Čarolija” i „Beogradski glas”, kao i brojni bendovi.

„Trg otvorenog srca” činile su drvene kućice ukrašene zimskim detaljima. Najveću pažnju su izazvale tradicionalne novogodišnje bombone, liciderska srca, lizalice. Atraktivne su bile i „venecijanske” maske, novogodišnji ukrasi, dečije igračke i suveniri. Ovo mesto ponudilo je Beograđanima i gostima Beograda zimsku zabavu i jedinstveno praznično iskustvo, kao i priliku da budu humani i poklone nešto drugima. U svim kućicama u ponudi je bio i suvenir manifestacije – novogodišnja šolja po ceni od 150 dinara. Kupovinom ove šolje posetioci su pomagali da se prikupe sredstva za „Beogradski bebi klub”.

Posebnu atrakciju predstavljalo je pravljenje figura od leda, a najvernija publika svih programa bila su deca.

„Trg otvorenog srca” realizovali su Skupština grada Beograda i Beogradska kulturna mreža, uz podršku Turističke organizacije Beograda.

23.01.2012. u 14:00

izvor: beograd.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd
 Bginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac SokoBanja Vrnjačka Banja smeštaj Niš