» Beograd na Dunavskoj turističkoj berzi u Beču

Beograd na Dunavskoj turističkoj berzi u Beču

Turistička organizacija Beograda tradicionalno će nastupiti na Dunavskoj turističkoj berzi u Beču od 22. do 24. januara. Berza se održava svake druge godine i predstavlja poslovni skup svih relevantnih subjekata turizma podunavskih zemalja na kojoj se unapređuju već postojeći i nude novi turistički proizvodi tog dela Evrope.

U cilju što bolje ponude Beograda kao destinacije, Turistička organizacija Beograda će na berzi promovisati turističke vrednosti našeg grada i time doprineti da turisti koji dolaze rečnim kruzerima budu još brojniji i da se duže zadržavaju u našem gradu.

U svečanoj sali „Haus des Sports”, Beograd će 25. januara biti promovisan kao poželjna „city break” destinacija, grad kulture, s posebnim akcentom na kandidaturi za Evropsku prestonicu kulture 2020, grad sporta, kongresni centar regiona, grad u kome se održavaju kvalitetne manifestacije i festivali, te kao grad koji je na Dunavu, što predstavlja posebnu vezu i prijateljstvo sa gradom Bečom.

Program će obuhvatiti prezentaciju turističke ponude Beograda i kulturno-istorijskih spona Beča i Beograda, kao i turistički spot o ponudi našeg grada. Predviđena je i projekcija filma „Montevideo, bog te video”.

Za prvih 11 meseci prethodne godine, u odnosu na 2010, Beograd je posetilo četiri odsto više gostiju iz Austrije.

23.01.2012. u 19:00

izvor: beograd.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd
 Bginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac SokoBanja Vrnjačka Banja smeštaj Niš