» „Đaci vas mole, usporite pored škole” na Paliluli

„Đaci vas mole, usporite pored škole” na Paliluli

Edukativna akcija „Đaci vas mole, usporite pored škole” Javnog komunalnog preduzeća „Parking servis” nastavljena je danas u osnovnim školama na Paliluli. U toj opštini 1.546 prvaka u šesnaest osnovnih škola dobiće zaštitne svetloodbojne prsluke, a u interaktivnoj predstavi biće reči o osnovnim pravilima o bezbednosti u saobraćaju.

Nakon Palilule, predstavnici JKP „Parking servis” i Uprave saobraćajne policije posetiće osnovne škole na Zvezdari, Novom Beogradu, Voždovcu i u Zemunu.

Koordinator akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole” Miroljub Vojinović rekao je za Beoinfo da je za proteklih pet godina, koliko traje akcija, 70.000 đaka prvaka dobilo fluorescentne prsluke.

Akcija „Đaci vas mole, usporite pored škole” traje tokom cele školske godine. Svakodnevno se obavlja edukacija i dele fluorescentni prsluci svim prvacima. Do kraja školske godine, svako dete će imati prsluk kako bi bilo vidljivije u saobraćaju na putu od kuće do škole. Ove godine u osnovne škole u Beogradu upisano je oko 15.000 prvaka.

07.05.2012. u 15:00

izvor: beograd.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd
 Bginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac SokoBanja Vrnjačka Banja smeštaj Niš