» „Resonate festival” u okviru „Belefa”

„Resonate festival” u okviru „Belefa”

U okviru ovogodišnjeg Belefa, kao jedan od 14 festivala, „Resonate festival” će, od 25. do 27. jula, prirediti muzičkim poklonicima istančanog ukusa uzbudljive koncerte, predavanja i radionice, najavili su danas organizatori. Pored učešća jednog od najpriznatijih srpskih kompozitora Vuka Kulenovića, u beogradskom Domu omladine će se čuti i muziciranje Kim Gordon, osnivačice kultne grupe „Sonic Youth”.

Takođe, pored tribina i predavanja u „Hub galeriji” i Domu omladine, publika će biti u prilici da čuje izvedbu Nemanje Aćimovića, Vukašina Markovića i Borisa Mladenovića, sjajan projekat iz srca beogradskog andergraunda.

Drugog dana, s početkom u 20 sati, mešoviti gudački kvartet izvešće kompozicije Vuka Kulenovića, jednog od najznačajnijih srpskih savremenih kompozitora, dok će u 21.30 nastupiti već pomenuta Kim Gordon, u društvu Ikue Mori, takođe bivšeg člana „Sonic Youth”.

Grafički dizajner iz Ciriha Andreas Gysin će tokom festivala održati radionicu kreativnog koda, pod nazivom „Ponor”, namenjenu prvenstveno onima koji imaju osnovno poznavanje ili se interesuju za „processing” platforme.

Sve projekcije, predavanja i radionice su besplatne, navodi se u saopštenju.

Više informacija na : http://resonate.io/belef/

09.07.2012. u 15:30

izvor: beograd.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd
 Bginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac SokoBanja Vrnjačka Banja smeštaj Niš