» Kurs kineskog jezika u Info rumu Kancelarije za mlade

Kurs kineskog jezika u Info rumu Kancelarije za mlade

Kancelarija za mlade grada Beograda organizuje besplatan kurs kineskog jezika, namenjen svim mladima od 15 do 30 godina, koji će se održavati u Info rumu Kancelarije za mlade, ponedeljkom i petkom, počev od 16. jula. Rok za prijavu je sreda, 11. jul, do 16 časova.

Početni kurs će se održavati tokom šest letnjih nedelja, dva puta sedmično po 90 minuta, a polaznici će savladati osnovnu komunikaciju na ovom „egzotičnom” jeziku. Biće obrađene najosnovnije gramatičke konstrukcije, najčešće fraze, osnove pisanja i osnove fonetike.

Svi zainteresovani između 15 i 30. godine mogu se prijaviti slanjem osnovnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, obrazovanje, imejl adresa, mobilni telefon), kao i motivacionog pisma ( do 10 rečenica ). Deset odabranih kandidata biće obavešteno mejlom i telefonom. Minimum za dobijanje potvrde o pohađanju kursa je prisustvovanje na najmanje 8 od 12 časova.

Prijave se šalju na adresu kurs.kineskog.2012@gmail.com. Na poslednjem času biće dodeljene potvrde o pohađanju kursa svim polaznicima koji su ispunili uslove.

09.07.2012. u 16:30

izvor: beograd.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd
 Bginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac SokoBanja Vrnjačka Banja smeštaj Niš