» Produžen rok za kupovinu „Beobanke”

Produžen rok za kupovinu „Beobanke”

Rok za dostavljanje ponuda za šesto po redu javno nadmetanje za kupovinu dva objekta nekadašnje „Beobanke” pomeren je zbog velikog interesovanja potencijalnih kupaca na 31. oktobar, nakon čega će javno nadmetanje biti održano 4. novembra.

– Rok je pomeren na zahtev brojnih zainteresovanih koji su tražili produženje, kako bi mogli da obezbede sredstva za depozit. Prvobitan rok od 15 dana bio je prekratak za potencijalne kupce iz drugih država zbog komplikovanih procedura vezanih za transfer novca iz inostranstva – rekao je Dragutin Nenezić, pomoćnik šefa Kabineta gradonačelnika za investicije.

On je istakao da očekuje da će se u naredna dva meseca javiti još potencijalnih kupaca, kao i da za sada vlada veliko interesovanje.

– Reč je o veoma atraktivnoj lokaciji u centru grada, a s obzirom na to da je Grad Beograd širom otvorio vrata investitorima, verujemo da ćemo imati zdravu konkurenciju na javnom nadmetanju. Cilj nam je, naravno, što više zainteresovanih, kako bismo imali veću cenu i samim tim veću korist za grad i građane – zaključio je Nenezić.

03.09.2016. u 16:00

izvor: beograd.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd
 Bginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac SokoBanja Vrnjačka Banja smeštaj Niš