» Od 5.09. do 15.09. izmenjene trase linija 85 i 96

Od 5.09. do 15.09. izmenjene trase linija 85 i 96

Zbog produženja radova na izgradnji sekundarne mreže fekalne kanalizacije doći će do posebne organizacije saobraćaja u Ulici bratstva i jedinstva, na delu od Hopovske ulice ka Zrenjaninskom putu.

Radovi će se izvoditi bez saobraćaja od 5. do 15. septembra. Tokom izvođenja radova vozila javnog gradskog prevoza će delimično izmeniti trasu – vozila sa linije broj 85 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Bratstva i jedinstva i Zrenjaninskog puta do raskrsnice ulica Bratstva i jedinstva i Valjevskog odreda, saobraćati sledećim ulicama: Zrenjaninski put, Ivana Milutinovića, Valjevskog odreda i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije broj 96 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Ivana Milutinovića i Zrenjaninskog puta do raskrsnice ulica Bratstva i jedinstva i Valjevskog odreda, saobraćati sledećim ulicama: Zrenjaninski put, Ivana Milutinovića, Valjevskog odreda i dalje redovnim trasama.
Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

03.09.2016. u 17:00

izvor: beograd.rs
berzavozila.com | lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd
 Bginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com Kragujevac SokoBanja Vrnjačka Banja smeštaj Niš