» Razgledanje iz helikoptera, nova turistička ponuda

Razgledanje iz helikoptera, nova turistička ponuda

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević prisustvovao je danas helikopterskom razgledanju prestonice, novoj turističkoj ponudi Beograda i kompanije „Balkan Helikopters".

On je podsetio da su mnogi poslovni ljudi tražili ovakav vid usluge, pogotovo ako žele da iz Beograda posete neki drugi region u Srbiji, u koji planiraju da investiraju.

Zainteresovani, kako je naveo, sve informacije o panoramskom razgledanju grada iz helikoptera mogu dobiti u prostorijama Turističke organizacije Beograda u Knez Mihailovoj ulici ili u direktnom kontaktu sa predstavncima kompanije „Balkan Helikopters".

– Ovih dana trebalo bi da se postigne dogovor te kompanije i Grada Beograda u vezi sa organizovanim prevozom do Dobanovaca, odakle počinje tura, ali i kako bi se našlo rešenje za potencijalne nove heliodrome na Novom Beogradu i drugim delovima prestonice. Imamo inicijativu za nove lokacije, a sa Direktoratom civilnog vazduhoplovstva potrudićemo se da nađemo rešenje – najavio je Petronijević.

Novu turističku ponudu čine pet helikopreta „Robinson" R-44 i R-66, sa kojima upravljaju iskusni, bivši vojni piloti. Za panoramsko razgledanje Beograda letovi će trajati 15, 30 i 60 minuta.

18.09.2016. u 12:00

izvor: beograd.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd
 Bginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac SokoBanja Vrnjačka Banja smeštaj Niš